EdzőinkLukács Krisztián - Személyi edzőElek Benjamin - Személyi edző

Magamról...

A súlyzós edzéssel 13 éves koromban kezdtem el foglalkozni, amely szerelem lett már az első edzés alkalmàval. Azóta életformává vált a testépítés, folyamatos kihívást jelent szàmomra, hogy megtudjam meddig juthatok megfelelő edzéssel és tàplálkozással. Szabadidőmben folyamatosan képzem magam, figyelemmel kísérem a legújabb kutatásokat, hogy a legjobb tudásommal segíthessem céljaitok elérését.

2017-ben testépítés-fitness sportedző lettem, de a legtöbb gyakorlati tudást a saját tapasztalatok útján sajátítottam el az évek során. Nagyon fontosnak tartom hogy egy edző legyen hiteles, és fizikumával is példát mutasson a klienseinek. Kizárólag olyan edzés -illetve táplálkozásbeli tanácsokat adok, amelyeket már saját magamon is kipróbáltam. Nem hiszek semmilyen csoda diètàban vagy kapszulában, csak a hosszútávú életmódváltásban.
Edzéseimet teljesen személyre szabottan építem fel, figyelembe véve az egyéni preferenciákat.

Hiszek benne, hogy mozgással és megfelelő táplálkozással hozzá lehet járulni az életminőség javításához, legyen szó fogyásról, izom/állóképesség növelésről vagy betegségek/izületi problémák megelőzéséről, állapotuknak javításáról.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed keress bizalommal.

Elek Benjamin
testépítés-fitness sportedző
0630/558-0075


Vetro Tamás - Személyi edzőKállai Kriszti - Személyi edzőMészáros Márk - Személyi edzőÁdám Imi - Személyi edzőKárai ZsuzsiMészáros Magdi - Spinning

A spinning (edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés kerékpáros óra) az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is.
Közel 10 éve életem része ez a sport, már az első edzés a sportág szerelmesévé tett. 2013 óta oktatóként tevékenykedek. Ütemes zenékkel, változatos óra felépítéssel próbálom átadni minden edzés alkalmával azt az "érzést", amit számomra ez a csodálatos sport jelent.
Próbáld ki, merj változni!