Szolgáltatások

Testépítés

Termünkben többségében magyar gyártmányú Atlas típusú gépek találhatók, melyek minőségükről és megbízhatóságukról híresek. Számos ismert szervezet használta és használja az Atlas gépeket, mint pl. NATO, Nemzeti Sportközpontok, egyetemek, állami intézmények, kondicionáló termek és még sokan mások.

Erőemelés

Az erre a célra kialakított szekciónkban lehetőség van az erőemelő alapgyakorlatok (guggolás, fekvenyomás, fehúzás) elsajátítására az Eleiko márkájú, hivatalos versenyeken is használt eszközökkel.

Strongman

Az erősember sport iránti érdeklődőknek lehetőségük van kipróbálni a koffercipelést, kőgolyó emelést, lengősúly cipelést, apolló rúd nyomást, rönk nyomást, traktorkerék forgatást, melyek akár a súlyzós edzésbe is tökéltesen beépíthetők.

Aerob/Kardio

A testzsírt csökkenteni, állóképességet javítani, szív és érrendszert karbantartani vágyókat futógépek, taposó gépek és ellipszis trénerek várják.

Entercenter Szolárium

20% kedvezmény az Entercenter szoláriumban a Herkules bérlet felmutatásával!
Részletek: https://entercenter.hu/szolarium/ Cím: Hajdúszoboszló, Gönczy Pál u. 4.

Köredzés

A köredzés lényege az izomépítés, mellyel az anyagcserét növeljük és az állóképesség növelésével, a magas intenzitású gyakorlatok segítenek a zsírégetésben, a fogyásban és az alakformálásban.

Személyi edzés
Kismama torna

Gerincspecialista gyógytornászok által kidolgozott mozgásprogram. A várandóság alatti és a szülést követő időszakban.
Részletek: https://www.facebook.com/kovacsnikifitnessKöredzés

A köredzés azt jelenti, hogy több gyakorlatot kapcsolsz össze, amelyeket folyamatosan, szünet nélkül végzel, kb. 6-10 gyakorlat után tartunk pihenő időt.
A gyakorlatok között, azért nem kell pihenőt tartani, mert a következő gyakorlat más izomcsoportot fog megdolgozni. Ezek váltakozó intenzitásúsajáttestsúlyos, súlyzós és kevés gépes gyakorlatokat ölelnek magukba.
A lényege az izomépítés, mellyel az anyagcserét növeljük és az állóképesség növelésével, a magas intenzitású gyakorlatok segítenek a zsírégetésben, a fogyásban és az alakformálásban.

Előnyei:
  • a pihenőidő hiánya miatt a gyakorlatsor intenzív
  • magasabb pulzusszámon több kalóriát égetsz
  • folyamatos mozgásban vagy, így nincs időd mással foglalkozni
  • nem unatkozol
  • nem szociális életet élsz a teremben, hanem gondolkodás nélkül dolgozol a teremben
  • teljes test megmozgatásával időt nyersz, nem kell órákat eltölteni a teremben erősítő és kardió edzés miatt.

A súlyzós gyakorlatoktól tónusosabb lesz az izomzat és a vérkeringés fokozásával nem csak az anyagcsere gyorsul, de kitisztítja az elménket a mindennapi gondolatainktól és gondjainktól, ezáltal mentálisan frissebbé válunk.

Kárai Zsuzsa
+36-70/943-86-09
Időpont egyeztetés miatt jelentkezés Messengeren, Viberen (Kárai Zsuzsa), vagy telefonon és WhatsAppon .


Herkules Gym

Cím: Hajdúszoboszló Ady Endre u. 88
E-mail: herkulesgym2018@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 06:00 - 21:00
Szombat: 08:00 - 18:00
Vasárnap: 10:00 - 16:00