Kedves Látogató!

Üdvözlünk a Herkules Gym honlapján, ahol minden információt megtalálsz az edzőteremről.

Megújult edzőtermünk 2019 február 8-tól várja a sportolni vágyókat egy vadonat új környezetben Hajdúszoboszlón az Ady Endre 88 szám alatt (a régi keleti autóbontóval szemben).
Az 500 m2-es sportkomlexumunk 2 szintből áll:
Az alsó szinten található a recepció, a küzdőtér és az erőemelők számára kialakított helyiség, míg a felső szinten a különböző csoportos órákra kialakított tornatermünk, szolárium, valamint játszószoba a gyerekek részére.
Edzőgépeinket egy több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal válogattuk össze és folyamatosan fejlesztjük, nagy hansúlyt fektetve a gépek megfelelő mozgástartományára.
A súlyzós edzésben még kevésbé jártas vendégeinket több éves tapaszatlattal rendelkező személyzet várja, akikhez bizalommal fordulhattok edzéstechnikai, táplálkozási és táplálékkiegészítéssel kapcsoltos kérdésekkel.
A részletesebb és hatásosabb segítséget igénylő vegdégeink személyi edzők tanácsadását és programjait is igényelhetik.

Bízunk benne, hogy egy összetartó, jó hangulatú, egymást segítő közösséget kovácsolunk a segítségetekkel!
Töltsön el a sport és az egészség iránti megszállottság a Herkules Gym világában!
Mi mindent megteszünk azért, hogy elérd a céljaid!
Már csak Te kellessz!

Üdvözlettel: A Herkules Gym csapata

Érdekes cikkekHázirend

Bármilyen bérlet vagy napijegy váltása kötelező és ennek váltásával elfogadod a házirendet.
A bérlet felmutatása kötelező, azt a pultnál, kulcs ellenében le kell adni. Napijegy esetén bármilyen fényképes igazolványt kell átadni.
A havi bérlet a megváltás napjától a következő hónap előző napjáig érvényes, a 8 alkalmas bérlet pedig 5 hétig.
Terméket, szolgáltatást hitelre nem áll módunkban kiadni.
Az elveszített, kilépéskor le nem adott öltözőkulcsokért, 1.000. ft pótdíjat számítunk fel.
Kedves Vendégeink, a Herkules egy zártkörűen működő klub, ezért kérjük Önöket, hogy a következő rendszabályokat, a kulturált sportolási lehetőségek folyamatos biztosítása érdekében tartsák be. A szolgáltatások igénybevétele a Házirend egyidejűleg történő elfogadását is jelenti.

1. Személyes adatok kezelése:

1.1. Az üzemeltető a Herkules sportszolgáltatásait igénybe vevő vendégekről arcképes adatnyilvántartást nem vezet.
1.2. Az első alkalommal történő belépésnél minden vendégnek kötelező a recepciónál rendszeresített Házirendet megismerni, azt dátumozott aláírásával elfogadni, mellyel elfogadja a Herkules Házirendjében foglaltakat és tudomásul veszi, hogy annak betartását az intézmény munkatársai ellenőrzik.
1.3. Az első belépéskor a Herkules munkatársa regisztráció céljából jogosult a vendéget a visszaélések elkerülése érdekében személyes fényképes igazoló dokumentum felmutatásra kérni.
1.4. A szükséges adatok közlését részben vagy egészben, valamint a fényképes igazolvány bemutatását megtagadó vendéggel szemben üzemeltető jogosult megtagadni az érintett szolgáltatásait. Üzemeltető a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja, azt semmilyen mértékben harmadik félnek nem adhatja ki.
1.5. Amennyiben a Herkules területén az üzemeltető a tevékenysége, illetőleg szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására, propagálására reklámanyagot készít, készíttet (mozgóképi, vagy fényképfelvétel) és esetlegesen azokon, bármely vendég is feltűnik, a vendég a reklámanyagon megjelenésével összefüggésben üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem léphet fel.

2. A Herkules egész területén TILOS:

2.1. az alkohol fogyasztás, a dohányzás csak az arra kijelölt helyen történhet!
2.2. ittas vagy drog hatása alatt álló személynek tartózkodni!
2.3. drogok, narkotikumok fogyasztása vagy ezekkel való visszaélés!
2.4. minden másokat erős zajjal, szaggal vagy egyéb környezeti ártalommal járó zavaró tevékenység!
2.5. bármely veszélyes anyag és/vagy tárgy (robbanó anyagok, pirotechnikai eszközök, fegyverek) mindenféle alkoholos ital bevitele!
2.6. az üzemeltető engedélye nélkül kereskedelmi tevékenység, reklám, propaganda, (reklámtáblák, megállító táblák, falragaszok és szórólapok elhelyezése) hang és képanyag készítése, tiltott szerencsejáték, zene szolgáltatása vagy termékek értékesítése!

3. Speciális szabályok:

3.1. A sportterek területére kizárólag a sportterületen végezhető sporttevékenységnek megfelelően alkalmas sportfelszerelésben lehet belépni!
3.2. A Herkules sporttereiben váltócipő használata kötelező! Amennyiben a vendég nem hozott magával váltócipő, úgy a vásárolt napijegy nem veszik el, a legközelebbi látogatáskor jóváírásra kerül!
3.3. Sportszolgáltatások igénybevételekor mobil telefon használata mellőzendő!
3.4. A sportterekbe csak és kizárólag zárható műanyag palackban vihető be ital!
3.5. A vendégek kötelesek saját testi higiéniájukra fokozottan figyelni, amennyiben ennek nem tesznek eleget, nem vehetik igénybe a Herkules szolgáltatásait.
3.6. Diák kedvezményre csak 27 éven aluli, érvényes matricával ellátott diákigazolvánnyal rendelkezők jogosultak.
3.7. Nyugdíjas kedvezményre csak érvényes nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők jogosultak.
3.8. Intézményi kedvezményre csak azon vendégeink jogosultak, akik munkáltatójával a Herkules szerződésben áll és ezt igazolni tudják.
3.9. A Herkules hitelkeretet biztosíthat az edzés ideje alatt, a bérlettel rendelkező vendégek részére a büfében történt fogyasztásra, amelyet távozás előtt a hitelkeretet igénylő köteles kiegyenlíteni.

4. Általános szabályok:

4.1. A Herkules területén a kulturált viselkedés írott és íratlan szabályainak betartása a rend és tisztaság megtartása kötelező.
4.2. A Herkules területén dolgozó teremedzők, személyi edzők és vezetőknek jogukban áll felhívni az idelátogatók figyelmét, a megfelelő sportöltözet és a sporteszközök helyes használatára!
4.3. A gépek és eszközök használatát követően minden használó, a gépeket alaphelyzetének, az eszközöket rendszeresített tárlóhelyére történő visszahelyezéssel, a gépek fertőtlenítésével (a rendelkezésre álló papírtörlő és tisztítószer segytségével) köteles hátrahagyni.
4.4. Az edzések alkalmával törülköző használata kötelező.
4.5. Összeszerelhető súlyok esetén tárcsarögzítő csavar használata kötelező!
4.6. Az edzés megkezdése előtt a használni kívánt eszközök ellenőrzése saját érdek, amennyiben működésében hibát tapasztal, azt a recepción vagy az edzőknél haladéktalanul jelenteni köteles.
4.7. Amennyiben a szolgáltatást foglalással kívánja igénybe venni, a jelentkező vendég az óra kezdésekor nem jelenik meg a teremben, úgy foglalása érvénytelenné válik, a helyét mások elfoglalhatják.
4.8. A Herkules egész területén kizárólag államilag elismert végzettséggel rendelkező, a létesítmény üzemeltetőjénél jegyzékbe vett, és az üzemeltetővel szerződésben álló engedélyezettek jogosultak sportszakmai tevékenységet, oktatást, edzést tartani.
4.9. A Herkules szolgáltatásait 14 éven aluli gyermek csak és kizárólag szülői engedéllyel, szakoktató segítségével veheti igénybe.
4.10. A Herkules nyitvatartási idejét mindenki köteles figyelembe venni és a zárási időpontra való tekintettel az intézményt időben elhagyni, edzést zárást előzően legkésőbb egy órával megkezdeni.
4.11. A Herkules üzemeltetője fenntartja a jogot, a komplexum egész vagy részterületein zártkörű rendezvények bonyolítására az általános vendégkör kizárásával.
4.12. A sportszolgáltatások díjait a belépéskor előre kell megfizetni.
4.13. Kerékpárt csak a nyitott parkoló biciklitárolójában lehet elhelyezni!
4.14. E Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint módosíthatja, illetőleg kiegészítheti, mely módosításokat közzé teszi.

5. Felelősség vállalás:

5.1. A Herkules nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen magatartásából erednek!
5.2. A Herkules nem vállal felelősséget az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, eszközökért!
5.3. A talált tárgyakat minden vendég a Herkules recepcióján köteles dokumentálás mellett leadni!
5.4. A szolgáltatásokat és eszközöket minden vendég saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe!
5.5. A Herkules területén parkoló személygépkocsikért anyagi felelősséget nem vállalunk!.

6. Öltöző, szauna, szolárium előtér

6.1. Az öltöző- és zuhanytérben, valamint a szauna, szolárium előtérben papucs használata kötelező.
6.2. A területeken és az öltözőszekrényben hagyott tárgyakért üzemeltető semmilyen mértékben felelősséget nem vállal.
6.3. A szaunát, szoláriumot általános használati szabályok szerint saját felelősségre lehet igénybe venni.
6.4. Távozás után a szekrényekben nem szabad személyes tulajdont és/vagy szemetet hagyni.
6.5. A vizesblokkokban észrevett esetleges problémákat, a mielőbbi kijavítás miatt, jelezzék a recepción (dugulás, nagy szennyeződés)
6.6. Munkatársaink az öltözőszekrényeket zárást követően kiürítik, a szekrényekben felejtett értékeket a recepción leadják. Tulajdonosaik itt érdeklődhetnek az elveszett, elhagyott értéktárgyak után.

7. Recepció

7.1. Öltözőkulcsot bérlet vagy napijegy ellenében adunk ki.
7.2. Az épület elhagyását megelőzően, a belépéskor kapott öltőző kulcsot, személyesen adják át recepciós munkatársunknak.
7.3. Az elveszített, kilépéskor le nem adott öltözőkulcsokért, 1.000 Ft pótdíjat számítunk fel.
7.4. A bérletek lejártakor az esetlegesen fennmaradt alkalom nem vihető át a következő bérletre.
7.5. A bérletek a lejárati időn túl nem használhatók fel.
7.6. A Herkules recepciójában csak a Herkules alkalmazottai tartózkodhatnak!
7.7. Terméket, szolgáltatást hitelre nem áll módunkban kiadni, csak és kizárólag egyéb fizetési eszköz ellenében.
7.8. Munkatársunk nem edző és nem edzőtárs, segítségre nem kérhető. Ha az eszközök és a gépek használatában segítségre van szükség akkor forduljon a teremedzőhöz.
7.9. Az igénybe vett szolgáltatás lezárása, minden esetben a recepción, személyesen történő kiléptetés menetét követően tud megvalósulni.

8. Rendkívüli esemény

8.1. A komplexum területén balesetet szenvedett személyek elsősegély nyújtásához az épület területén erre alkalmasan felszerelt helyiség áll rendelkezésre. Minden baleset esetén üzemeltető baleseti jegyzőkönyvet vesz fel. A Herkules területén bekövetkező bármilyen rendkívüli eseményt az elsődlegesen észlelő üzemeltetőnek a recepción köteles késedelem nélkül jelezni. Rendkívüli eseménytől függően késedelem nélkül telefonon értesítendő:
o Általános segélyhívó (bármely esetben):112

9. Szabálytalan viselkedés esetén

Szabálytalanság (jelen Házirend szabályainak, illetőleg az általánosan elfogadott viselkedési szabályok megszegése) esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor, eredménytelenség esetén az üzemeltető jogosult a vendéget távozásra felszólítani, illetve tagjai sorából időlegesen vagy véglegesen kizárni. Az üzemeltető intézkedési jogosultságát meghaladó esetekben jogosult a rendőrség, illetőleg más hatósági szervezet segítségét kérni, akik utasításai szerint kell minden érintettnek együttműködni. A kiutasított szabálytalankodó vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet.Herkules Gym

Cím: Hajdúszoboszló Ady Endre u. 88
E-mail: herkulesgym2018@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 06:00 - 21:00
Szombat: 08:00 - 18:00
Vasárnap: 10:00 - 16:00