Mészáros - Kállai Krisztina

Eredményeim

2016 - Nemzetközi Erőemelő kupa győztes
2017-2019 - Többszörös területi felhúzó és erőemelő bajnok
2019 - Power Builder kupa Országos Erőemelő 2. hely
2020 - MERSZ Fekvenyomó Magyar Bajnokság 2. hely

Magamról...

10 évvel ezelőtt, autodidakta módon, magam tapasztaltam ki, hogy milyen a sikeres életmódváltás, majd számos iskolát és tanfolyamot elvégezve bővítettem tudásomat, hogy megoszthassam azt mindenkivel, aki hozzám fordul.

Sport edző lettem, hormonháztartás tanácsadó, majd a rehabilitálás fontossága miatt a kinezio tape felhelyezést is megtanultam haladó technikával.

Fontos számomra a folyamatos fejlődés és a tudásom aktualizálása.
Elsődlegesnek tartom, hogy ne csak az esztétikus külső miatt járjunk edzőterembe, hanem holisztikus módszerekkel, komplexen működjön helyesen a test és lélek, beleértve a hormonháztartás egészségét, kialakuljon egy élhető életmód rutin és megtaláljuk az egyensúlyt az egészséges étkezés és a komfort ételek között a hétköznapi életünkben.

Rengeteg embert segítettem már sikeresen életmódot váltani, eredményesen készítettem fel versenyzőket fitness és erő versenyekre és én is több évig állhattam dobogóra, versenyeztem, mint erőemelő.

Most pedig már anyukaként nem csak a saját, a családom és a vendégeim egészsége a fontos, hanem a babák helyes táplálása is kiemelt helyet foglal el a munkásságomban.